У середу, 19 червня,Харківська міськрада все-таки прийняв рішення про перейменування проспекту Петра Григоренка. Повідомляється, що за це рішення віддали свої голоси 59 депутатів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми повертаємо історичну назву проспекту маршала Жукова. Ми розглядаємо його виключно як воєначальника, який визволяв Україну, Харків і Європу від фашистсько-німецьких загарбників", - заявив мер міста Геннадій Кернес.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Однак, харків'яни знайшли в цьому для себе хоч якийсь позитив і выцепили цікавий момент у промові Кернеса.

По мережі почало гуляти відео, де Кернес звертається до одного з активістів в ході засідання:
"Чого у вас очі на лобі? Очі на лоба чому?"

"Прямо зараз на сесії Міськради почали розглядати питання про перейменування пр. Петра Григоренка. Як завжди відібрали палке для вас. UPD: проспекту таки повернули назву Маршала Жукова. «За» проголосували 59 депутатів, «проти» - 13." - йдеться у підписі до відео в одному з популярних спільноти Харкова.

Прямо сейчас на сессии Горсовета начали рассматривать вопрос о переименовании пр. Петра Григоренко. Кернес активисту: «Почему у вас глаза на лбу»?

Geplaatst door ХС • Харьков op Woensdag 19 juni 2019

Українці в коментарях не стримують себе:

"Проблем у місті немає інших, тільки як перейменувати і відновлювати бюсти", "На 0 помножил", "Ніс на потилиці, а рот на грудях. Що він приймає?", "Кернес завжди міркує дуже навіть правильно", "Коли це бидло вже посадять...", "Мер пече, що не фраза, то перл", "Який же він хамло".

Нагадуємо, що нещодавно у Харкові на маршрути вийшли нові тролейбуси, обладнані кондиціонерами, які не працюють.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що Харкову прокотилася хвиля нічних підпалів авто.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в ці дні у Харкові через святкування випуску офіцерів університету повітряних сил частково перекрито рух по площі Свободи.