Чинний президент України Володимир Зеленський волил начальника Головного управління Служби безпеки України в АР Крим Олександра Шмітько.

Відповідний указ №424 опублікований на сайті глави держави.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Звільнити Шмитько Олександра Григоровича з посади начальника Головного управління Служби безпеки України в Автономній Республіці Крим", - йдеться в документі.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Крім того, президент Володимир Зеленський взявся за кадрові перестановки української влади. Глава держави передав губернаторам полум'яний привіт і їм вже шукають заміну. Звільнення від займаних посад усіх губернаторів - це був найсерйозніший удар кадрової революції президента.

Правда, указ на зняття губернаторів надійшов до Кабміну ще на початку червня. Зараз затверджено зняття лише тринадцяти керівників областей. Поэтоу, які тимчасово виконують обов'язки призначалися тільки за тим регіонам, які спочатку подавалися в Кабмін.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський відвідав Донбас і одним рішенням показав, чим відрізняється від Порошенка.

Також Знай. ua писав, що Зеленський звільнив з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України.