Президент України Володимир Зеленський проведе екстрений брифінг для журналістів. Він відбудеться у четвер, 27 червня, о 16:30.

Про це повідомила прес-служба адміністрації президента України.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У четвер, 27 червня, о 16:30 відбудеться брифінг Президента України Володимира Зеленського. Місце проведення: прес-центр Офісу Президента, вул. Банкова, 11", - йдеться в повідомленні.

У четвер, 27 червня, о 16:30 відбудеться брифінг Президента України Володимира Зеленського. Місце проведення:...

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще
Geplaatst door Офіс Президента України op Donderdag 27 juni 2019

Тема брифінгу не заявлена, але очевидно мова піде про самовільних і несанкціонованих діях Віктора Медведчука у питанні переговорів з ватажками псевдореспубліки "ЛДНР" щодо обміну полоненими й передачу чотирьох українських військовополонених в рамках жесту доброї волі.

Ймовірно, дві години до початку брифінгу команда Володимира Зеленського вирішила взяти на обговорення і вироблення позиції.

Зеленському зараз важливо досягти ряду цілей:

- не загнати себе в риторику Порошенко,
- зберегти обличчя і закріпити за собою статус головного перемовника з Донбасу,
- не впустити рейтинг "Слуги народу".

Зазначимо, що з'явилася інформація про те, що у п'ятницю, 28 червня, відбудеться обмін військовополоненими між "ЛДНР" і Україною. Зокрема, представники самопроголошених республік передадуть Україні чотирьох полонених солдатів ВСУ. Про це на зустрічі в Москві домовився представник української сторони Медведчук та ватажки "ЛДНР".

За даними телеграм-каналу Klymenko Time, стали відомі прізвища чотирьох українців, які будуть звільнені з полону: Великий, Веремейчик, Міхєєв, Горяїнов.

Нагадаємо, що Зеленський особисто взявся за розслідування загибелі українських героїв: масово йдуть з життя за підозрілих обставин.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленського запросили на засідання НАТО: які питання обговорять зі слугою народу

Знай.uа писав, Юлію Мендель викликали на допит у військову прокуратуру: що накоїла прес-секретар Зеленського.