Народний депутат України Ігор Кононенко лідирує у рейтингу кандидатів по одномандатному округу №94 в Київській області. Якщо б вибори до Верховної Ради проходили у найближчу неділю, то за Кононенка проголосувало б 24,6%.

Про це свідчать результати опитування, які проводила компанія SOCIS, пише видання "Столичний регіон".

За Ігоря Кононенка готові проголосувати 24,6% виборців серед тих, хто визначився та піде голосувати. За кандидата від президентської партії «Слуга народу» Дубінського – 13,1%, за Віктора Романюка – 2,3%.

При цьому Ігор Кононенко має найвищий рівень довіри серед виборців. Йому довіряють 43% виборців, у той час, як Віктору Романюку – 27%, а Олександру Дубінському – 23%.

Водночас, Олександр Дубінський є «лідером» з недовіри. Йому не довіряють понад 64% виборців.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Експерти пов’язують високий рівень підтримки Кононенка з його активною роботою на окрузі та комунікацією з місцевими жителями. За останні роки за його ініціативою в області реалізовано десятки проєктів щодо модернізації шкіл, медичних закладів, інфраструктури.

Опитування проводилось з 16 травня по 9 червня методом інтерв’ю «face-to-face» за місцем проживання респондентів. Було опитано 1200 респондентів у віці від 18 років. Статистична похибка дослідження не перевищує +/-3%.