Український президент Володимир Зеленський заявив, що в очі не бачив відповідь на ноту українського МЗС Російської Федерації.

Про це президент розповів, у четвер, 27 червня на брифінгу УНІАН.

Зеленський відповів, що він дізнався про важливий міжнародний крок України з Інтернету. Глава держави підкреслив, що, мабуть, Клімкін вважає не потрібним погоджувати такі рішення з президентом.

Павло Клімкін
Павло Клімкін

"Я як президент України дізнаюся про наші міжнародні кроки з Інтернету... Я, президент України, нагадую всім, особливо пану Клімкіну. Я в очі не бачив нашу відповідь на ноту РФ! Тому що пан Клімкін не вважає за потрібне погоджувати такі рішення з президентом України". Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Глава МЗС України Клімкін стверджує, що МЗС мав повноваження без погодження з Зеленським відповідати на ноту РФ по українським морякам.

"Звичайно, всі повноваження сформулювати таку ноту у нас як у Міністерства закордонних справ України були. Ця нота була в рамках нашого спілкування і нашої судової справи з міжнародного трибуналу". Павло Клімкін

Як повідомляв Знай.uа, Зеленського запросили на засідання НАТО які питання обговорять зі слугою народу

Також Знай.uа писав, Юлія Мендель викликали на допит у військову прокуратуру: що накоїла прес-секретар Зеленського.