Президент України Володимир Зеленський привітав українців із Днем Конституції, який традиційно відзначають 28 червня.

Відповідне відео з’явилося на офіційних сторінках президента у соціальних мережах.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Всім привіт! Дорогі українці, я вітаю нас усіх із Днем Конституції. Нещодавно на Книжковому арсеналі журналісти мене запитали: "Як гадаєте, яку книгу повинен прочитати кожен українець?" Відповідь була очевидна – це Конституція. Я дуже хочу, щоб ми любили День Конституції не тільки тому, що це черговий вихідний і можна поїхати за місто на шашлички. Тому давайте всі собі пообіцяємо знати нашу Конституцію, а головне – дотримуватися та поважати. Для цього я пропоную всій країні флешмоб – запиши коротке відео та розкажи про одну зі статей Конституції України. Почну із себе", - сказав Володимир Зеленський.

Після цього президент процитував одну зі статей Конституції.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Людина, її життя і здоров’я честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю”, - стаття 3 Конституції України. Долучайтеся до нашого флешмобу #мояуюблена стаття. Наші народні депутати участі можуть не брати. Ми й так знаємо їх улюблену статтю – це стаття 80 "Про недоторканність". Жартую, долучайтеся усі", - зазначив президент.

З Днем Конституції, Україно! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Долучайтесь до флешмобу #мояулюбленастаття

Geplaatst door Володимир Зеленський op Donderdag 27 juni 2019

Окрім цього Володимир Зеленський розповів про створення Конституції для дітей у такому форматі, аби їм було цікаво.

"Наостанок, хочу розповісти вам про одну хорошу нашу ініціативу – це створення книги Конституції для наймолодших, для майбутніх громадян. Думаю, це дуже класно зробити Конституцію для дітей, яка буде їм дійсно цікава. Ще раз вітаю усіх зі святом, із Днем Конституції", - додав Зеленський.

Чудова, а головне потрібна ініціатива від Видавництво Основи - створити «Конституцію України» для дітей. Цікаву та...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Donderdag 27 juni 2019

Нагадаємо, що Зеленський особисто взявся за розслідування загибелі українських героїв: масово йдуть з життя за підозрілих обставин.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленського запросили на засідання НАТО: які питання обговорять зі слугою народу

Знай.uа писав, Юлію Мендель викликали на допит у військову прокуратуру: що накоїла прес-секретар Зеленського.