Партія президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" може похвалитися черговим поповненням по 96 мажоритарному округу. Це найбільший за площею мажоритарний округ в Україні. Він включає в себе всю північну частину Київської області – Бородянський, Вишгородський, Іванківський, Поліський райони. Також варто виділити два міста обласного значення – Буча та Славутич.

Від партії гаранта туди балотується журналіст Ольга Василевська-Смаглюк.Вона повідомила про це у своєму Telegram-каналі.

Вона також пояснила, які її цілі в окрузі:

"На окрузі я:
Наведу лад з землевідведенням під забудову;
Приберу всі незаконні сміттєзвалища та проконтролюю діяльність підприємств, які можуть бути причетними до забруднення водойм;
Зупиню незаконну вирубку дерев в заповідних зонах;
Проконтролюю безпеку наших дітей від школи до дому, зобов’яжу встановити камери відеоспостереження на кожній будівлі. Наведу лад в правоохоронних органах, зобов’яжу поліцію, прокуратуру та суддів працювати, а не заробляти на продажі справ.
Відновлю соціальні гарантії чорнобильцям."

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Далі вона пояснює, чому обрала саме цей округ:

"Я обрала 96-й виборчий округ, в якому попередня влада вибудувала феодальну структуру, де нижчі ланки залежать від волі вищої. Де за депутатським мандатом хочуть сховатися мародери, які роками грабували країну, а перед виборами частково компенсують награбоване концертами, лавочками, стадіонами, латками на дорогах."

Нагадаємо, у ряди "Слуги народу" Зеленського затесався родич Кернеса.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський призначив Руслана Баранецкого першим заступником голови СБУ.

Також Знай.ua писав, після реорганізації Адміністрації президента на Офіс президента главою відомства замість Андрія Богдана може стати перший заступник Сергій Шефір.