Американська делегація конгресменів збирається у найближчі дні відвідати Україну для зустрічі з Володимиром Зеленським і головою НАК "Нафтогаз України" Андрієм Коболєвим. Про це заявлено на сайті лідера демократичної більшості в Палаті представників США Стені Хойєра (Steny H. Hoyer).

"Делегація відправиться у Київ (Україна), де зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським. Делегація зустрінеться з антикорупційними активістами та представниками неурядових організацій, щоб обговорити їх роботу по зміцненню демократії в Україні. Делегація також обговорить найважливіші питання енергетичної безпеки з керівником НАК "Нафтогаз" Андрієм Коболєвим", - сказано в повідомленні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У планах конгресменів також відвідати Майдан Незалежності та Бабин Яр.

"Я з нетерпінням чекаю візиту делегації Конгресу в Данію, Україну, Угорщину і Люксембург в найближчі дні, щоб підтвердити важливість альянсу НАТО і рішучу підтримку США демократії в Європі", - написав Хойер у своєму акаунті в Twitter.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський кардинально змінить життя українців історичної реформою.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський без краватки і з друзями відзначив День Конституції.

Також Знай.ua писав, рада Європейського союзу продовжив дія економічний санцій проти Росії до 31 січня 2020 року.