У мережі перед позачерговими парламентськими виборами активно з'являються старі корупційні "подвиги" чиновників. Так, черговою фігуранткою розслідування журналістів стала радник голови Васильківської райдержадміністрації (Київська область) Владислава Одинця Ірина Горбачова.

Про цю невелику корупційну історію в соцмережі Facebook написав журналіст програми "Секретні матеріали" Володимир Тифомійчук.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вищого цинізму я ще не бачив! На фото Irina Gorbacheva, радник голови Васильківська райдержадміністрація Владислава Одинця, яка демонструє свої акробатичні здібності під час зимового відпочинку 2016 року в санаторії "Женева" (Трускавець). І все б нічого, якби у цієї дамочки була совість. Будучи головою міського центру надання допомоги учасникам АТО і їх сім'ям, Ірина Володимирівна використовувала путівку бійця Павла Петрушевского і поїхала відпочивати разом зі своєю родиною. А щоб приховати злочин, посадова особа підробила довідку за прізвищем АТОшника. Це все, що вам потрібно знати про псевдо "патріотів", які б'ють себе в груди і кричать Слава Україні!", - повідомив журналіст.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

[embed]https://www.facebook.com/timofiychuk/posts/2436946783023384?__xts__

Нагадаємо, "нові" обличчя СБУ: Баканов зробив своєю правою рукою генерала часів Януковича.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський пішов назустріч євробляхерам: що пообіцяв слуга народу водіям.

Знай.uа писав, домашній арешт і секс-скандал: Хто такий Володимир Коваль, йде в депутати по Київському району Харкова.