Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що президент Володимир Зеленський назве свою кандидатуру на посаду генерального прокурора тільки після відставки чинного глави відомства Юрія Луценка.

Про це Разумков розповів в інтерв'ю Українському радіо.

За його словами, позиція президента була чіткою про те, що главу Генпрокуратури потрібно міняти і офіс президента вже клопотав про це у Верховній Раді.

"Парламент міг би зробити те, що він може зробити, - нарешті відправити Юрія Віталійовича у відставку і дати можливість новообраному українському президенту хоча б подати ту кандидатуру, яку він буде вважати потрібною", - сказав Разумков.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

На уточнююче запитання, про кого саме йде мова, глава "Слуги народу" відповів: "Я думаю, що президент відразу озвучить цю кандидатуру, як тільки буде знято чинний генпрокурор".

Нагадаємо, Зеленський влаштував прочухана Клімкіну і послав потужний сигнал Путіну.

Раніше Знай.ua повідомляв, Меркель знову трясло, на цей раз не біля Зеленського.

Також Знай.ua писав, Зеленський терміново звернувся до Путіна по-російськи.