На телеканалі Петра Порошенко "Прямий" прямо зараз проходить санкціонована судом виїмка документів. Про це повідомив юрист Андрій Портнов, саме по його справі ведеться розслідування по телеканалу Державним бюро розслідування.

"Друзі, хороші новини з телеканалу Порошенко Прямій. Там зараз проходить санкціонована судом виїмка документів у справі про відмивання грошових коштів та легалізації акцій телеканалу через кіпрську компанію. Не перемикайтеся", - написав Він у своєму Телеграм-каналі.

Андрій Портнов
Андрій Портнов

Виїмка проводиться у справі про відмивання грошових коштів та легалізації акцій телеканалу через кіпрську компанію. Чекаємо цікавих подробиць. А вони будуть, тому що "Прямий" - це брудний канал за брудні гроші.

Тепер Порошенко терміново треба прискорюватися зі своїм планом і офіційно купувати канал (якщо це ще можливо). Пора кричати про політичні переслідування.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Екс-президент України Петро Порошенко отримає опціон (право на першочергове придбання) телеканалу "Прямий" у разі його продажу. Про це заявила кандидат у нардепи від партії "ЄС" Вікторія Сюмар, яка сьогодні була разом з Порошенко на "Прямому".

Виктория Сюмар
Виктория Сюмар

"Якщо буде ситуація з продажем, то він готовий. Щоб не було монополії в руках Медведчука", - зазначила Сюмар.

Телеграм-канал KlymenkoTime відзначає, що на обличчя схема з багатоходівки. Спочатку вони самі запустили чутки про можливу купівлю каналу Медведчуком. А тепер Порошенко врятує "останній оплот демократії" на українському ТБ - купити "Прямий", щоб він не дістався ворогу.

потім, коли ситуація дійде до арешту активів телеканалу на вимогу Держбюро розслідувань, почнуться крики про політичні переслідування, свободу слова і останньому оплоті авторитаризму.

Нагадаємо, Порошенко прийшов кайфувати від джазу в компанії двох незнайомок: "З рота випала.

Раніше Знай.uа повідомляв, Порошенко пролітає повз ради: новий соцопитування показало, що українці думають про "Європейську солідарність".

Також Знай.uа писав, Порошенко катастрофічно втрачає підтримку президента закидали димовими шашками на Львівщині.