Одна з головних проблем України - олігархи. Саме через них у громадян такий низький рівень життя, в добавок економіка знаходиться не на кращому рівні.

Про це в ефірі програми "Свобода слова" заявив Святослав Вакарчук, який офіційно заявив про свої політичні амбіції зі своєю партією "Голос".

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

"Наша команда, коли прийде у парламент, першим своїм законопроектом представить закон проти олігархів", - сказав він.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За даними Вакарчука, шість осіб в Україні контролюють 30% економіки країни, а також через ЗМІ та "своїх людей" у Раді та Кабміні - українську політику і політичні рішення.

"І це такий Бермудський трикутник, замкнуте коло. Ми вважаємо, що це - одна з основних проблем, чому українці бідні, чому так повільно розвивається економіка і приходять великі платіжки на газ і електроенергію, а у людей такі маленькі зарплати та пенсії, що вони не можуть дозволити собі заплатити", - перерахував Вакарчук.

Нагадаємо, кандидати-двійники наповнили партійні списки: чим це загрожує і як не промахнутися.

Як повідомляв Знай.uа не тільки гречкою: кандидати придумали, як непомітно присвоїти голоси українців.

Знай.uа писав, Притула побачив магічні знаки у своїй політичній кар'єрі: замішані Пекалов і зламана нога.