Про те, що постачання бронетехніки необхідне Донбасу як повітря, заявив президент Володимир Зеленський просто із Канади. Про це він повідомив на спільній з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо прес-конференції, повідомляє прес-служба Офісу президента України.

"Я думаю, ми можемо відверто про це говорити: ми домовилися про постачання бронетехніки і про те, що будемо розвивати співпрацю у цій сфері. Давайте ми підпишемо угоду", – сказав Зеленський.

На сайті гаранта зазначається, що під час переговорів досягнуто низку домовленостей. Зокрема, це стосується підтримки нашої держави в оборонній сфері.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Впевнений, що це відбудеться найближчим часом. І тоді поговоримо про цю новину", - підсумував слуга народу.

Варто зазначити, що Володимир Зеленський під час зустрічі з прем'єром Канади Джастіном Трюдо в Торонто зізнався, що його надихнув піти в політику саме Трюдо.

Нагадаємо, "Продався і ск*вився. Найближчого друга посадили...": Саакашвілі зізнався Пальчевському у тому, чого не знали навіть найближчі.