Політичний діяч, колишній перший заступник Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту, відомий телеведучий Андрій Пальчевський поспілкувався з Михайлом Саакашвілі. У цікавому інтерв'ю вони поговорили про Зеленського, Луценка, Богдана і Путіна.

Пальчевський навів суму взяток на рівні генпрокурорів - 50 мільйонів доларів у місяць.

Саакашвілі сказав, що Луценко не йде зі своєї посади, бо йому щодня капає. І пригадав, як у свій час в Одесі, коли після себе Давид Сакварелідзе поставив "молодого і пухнастого Олега Жученко".

"

"Сьогодні цей молодий хлопець - один із найбагатших людей в області. Цей молодий хлопець повністю продався і ск*вився", - сказав Саакашвілі.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Пальчевський зазначив про традицію в Києві: друзі і так нікуди не дінуться, а ворогів треба поставити на посади і вони стануть друзями.

Саакашвілі пригадав, як у свій час в Грузії, для того, щоб посадити до тюрми найбільших корупціонерів, знадобилось декілька днів. Зі старої влади нікого не взяли до управління по-новому.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

"Нікого не поставили. Мій найближчий друг - міністр був посаджений. Також були посаджені декілька депутатів - моїх близьких друзів, кумів - голова залізної дороги, глава автодора, міністр зв’язку, міністр енергетики", - зазначив Саакашвілі.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

Саакашвілі додав, що Зеленського можуть недооцінювати. І всі представники колишньої влади, які чекають шансу пролізти у нову Верховну Раду будуть жорстоко обламані.

Нагадаємо, Саакашвілі зізнався Пальчевському у всьому, що думає про Зеленського: "Він уміє...".

Раніше Знай.uа повідомляв, Пальчевський вказав Зеленському, в яку річку краще не йти двічі.

Також Знай.uа писав, Пальчевський жорстко висловився про списки партії Зеленського.