Глава МЗС Павло Клімкін не виключає свого висунення в мери Києва. Міністр хоче створити "команду особливих людей".

Про це Клімкін сказав в інтерв'ю виданню liga.net. На питання журналіста, що він думає робити після відходу з поста міністра МЗС, політик сказав, що у нього є багато різних ідей.

А на пряме запитання, чи не збирається він податися в мери Києва, Клімкін зазначив, що не виключає такого варіанту. За словами політика, він хоче створити команду особливих людей.

"Багато хто приколюються на цю тему. Але я дійсно люблю Київ. Хоч ніколи й не говорив, що збираюся йти в мери. Але, звичайно, і не виключаю цього! Є й інші дуже класні ідеї. Але для мене важливо не бути кимось, а щоб був вплив на зміни в країні, щоб ці зміни рвали мозок.

Ми не можемо далі йти шляхом еволюційним. Ми так до занепаду прийдемо. Треба діяти рішучіше. Якщо у когось вистачить харизми і драйву - об'єднаємося. Ні - буду працювати зі своєю командою. Розумієте, я дуже не люблю лідерських команд, де один лідер і блякла команда. Мені потрібна команда особливих людей. Це - моя амбіція", - -заявив Клімкін.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще