Нардеп від "Опозиційного блоку" Нестор Шуфрич приховав вартість майна на 14 мільйонів гривень, не вказавши його у декларації за 2015 рік.

Про це повідомляє прес-служба Національного агентства із питань запобігання корупції (НАЗК).

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Так, встановлено, що Нестор Шуфрич у декларації за 2015 рік не зазначив вартість низки своїх об’єктів нерухомості: 2-х земельних ділянок, 2-х житлових будинків та 5-ти квартир. Відомості про ще одну ділянку народного депутата відсутні в декларації взагалі", - йдеться у повідомлені відомства.

Нестор Шуфрич
Нестор Шуфрич

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначається, що загальна сума встановлених недостовірних відомостей у декларації народного депутата за 2015 рік становить майже 14,3 млн грн. У НАЗК повідомили, що висновок щодо декларації Шуфрича направлено до Національного антикорупційного бюро.

Нестор Шуфрич
Нестор Шуфрич

Крім того у відомстві додали, що на попередніх засіданнях НАЗК встановило, що Шуфрич вказав недостовірні відомості у деклараціях за 2016 і 2017 роки на 14 і 13 мільйонів гривень відповідно.

Нестор Шуфрич у свою чергу раніше заявив, що йому і його юристам протягом 3-х років не надають акт з перевірки його декларації НАЗК.

НАЗК також встановило, що недостовірні відомості у своїх деклараціях вказали депутат Кіровоградської обласної ради Денис Руденко, депутат Петропавлівсько-Борщагівської сільської ради Києво-Святошинського району Оксана Кулагіна та голова Красноградської РДА Євген Третяков.

Нагадаємо, що команда Гриценка представила мажоритарників по Києву: ні - забудовному пеклу та корупційним зв'язкам.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Зеленського пояснили істерику Порошенка з Майданом: "Зовсім за д*білів вважаєте?"

Також Знай.ua писав, що скандальний закон Богомолець про "дематюкацію" довів навіть Притулу: "Піде туди, куди його пошлють".