Український політик, лідер партії "НАШІ" Євген Мураєв розповів на передачі "Право на владу" з Наталією Мосейчук, чому наполягає на переговорах з бойовиками на Донбасі.

"Я бачу єдиний спосіб закінчення конфлікту саме мирним шляхом і переговорами. Ми вітаємо те, що сьогодні почалося розведення військ хоча б на найспокійнішій ділянці лінії зіткнення. Я вважаю, що президенту необхідно ініціювати у парламенті розгляд усіх законопроектів, які будуть забезпечувати Мінський процес і що вже зараз необхідно знімати блокаду з Донбасу", - повідомив Мураєв.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

При цьому, за словами політика, попередня влада "кинула населення Донбасу", і він сподівається, що нова "буде мудрішою і буде готова вести переговори у широкому форматі".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Від кого залежить мир на Україні? Безумовно від тих, хто зацікавлений у продовженні конфлікту. Я вважаю, що за столом переговорів повинні бути США, РФ, Німеччина, Франція. І потрібно продовжувати наполягати на тому, щоб були прямі переговори з непідконтрольними териториями", - заявив Мураєв.

Політик продовжує розводити проросійську полеміку і навіть наполягає на тому, щоб Україна прийняла закон про вибори на підконтрольних територіях.

"Я вважаю, що ми повинні відновити свою територіальну цілісність і повинні в першу чергу повернути людей, а потім території", - підсумував Мураєв.

Нагадаємо, Нацрада поставив людину Порошенко контролювати ЗМІ.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.

Також Знай.ua писав, Вакарчук чесно і відверто зізнався, навіщо рветься в політику.