У суботу, 6 липня відбудеться останній з'їзд партії "Слуга народу". На ньому представлять остаточний список кандидатів у депутати на позачергових виборах у Верховну Раду. Відповідне повідомлення опублікував журналіст Олександр Дубинський в Facebook.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"6 липня відбудеться фінальний з'їзд партії "Слуга Народу", під час якого буде остаточно відфільтрований список кандидатів у депутати. Переконаний, з нього повинні викреслити людини Гонтарєвої-Рожкової, пособницю розграбування банківської системи, яку проштовхнув у список російський банківський капітал", - написав він.

Раніше повідомлялося, що перед парламентськими виборами партія "Слуга народу" створила систему, з допомогою якої виборці зможуть дізнатися номер свого округу. Про це повідомляється в Телеграм-каналі "Команда Зеленського".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Так, за посиланням українці зможуть дізнатися номер свого округу, заповнивши дані про місце реєстрації. Крім того, виборці зможуть побачити депутата, який обирається по їх округу і прочитати його програму.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.

Також Знай. ua писав, як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під "Слугу народу".