Президент Володимир Зеленський під час візиту на Донбас представив нового главу Донецької області Павла Кириленка і зазначив, що це дуже важливий і водночас складний регіон. Про це він сказав під час виступу в Краматорську.

Відомо, що новому главі Донецької області 33 роки. Він є підполковником юстиції, був військовим прокурором Ужгородського гарнізону Західного регіону (з вересня 2017 року). У 2008 році закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого. Працював в прокуратурах Донецької області, АР Крим та Генеральній прокуратурі.

В 2018 році прокурору Кириленко видали службову квартиру у Львові. Також він задекларував 300 тис. гривень готівкою, при цьому заробив за рік 450 тис. гривень. Крім того, в 2017 році Кириленко придбав BMW 528i 2015 за 393,5 тис. гривень. Інших цінностей сім'я не має.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляє "Українська правда", у базі "Миротворця" числиться бойовик т. зв. "ДНР" на ім'я Євген Кириленко і у нього таке ж по батькові, як у Павла. Також він був зареєстрований в тій же макіївській квартирі, що і новий глава Донецької області.

"Звичайно, у Павла там сім'я, там батьки його і там брат ... Батьки там живуть, це їх земля, вони вважають себе українцями, вони нікуди не хочуть переїжджати. Я розумію, Павло пропонував ... зрозуміло, це їх вибір. А що стосується брата Павла ... то з братом він не розмовляє через політичні розбіжності. Сам Павло залишив ту територію (окуповану. – Ред.), знаходиться в Україні, працює в Україні з перших днів окупації", – додав президент.

Нагадаємо, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.

Також Знай. ua писав, як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під "Слугу народу".