Мер Києва Віталій Кличко видав черговий перл. За його словами, столичні пологові будинки "набагато кращі" від закордонних приватних клінік, хоча його діти там, ясна річ, не народжувалися. Про це передає "Радіо НВ".

"Так вийшло, мої діти народилися за кордоном у приватних клініках, але можу сказати, що наші муніципальні клініки набагато кращі — ось зараз 1-й пологовий будинок набагато кращий за обладнанням, за сервісом", — сказав він.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кличко додав, що у реконструйованому Київському міському пологовому будинку № 1 щорічно народжуються від 3 до 4 тисяч дітей.

Нагадаємо, Геращенко спробувала пожартувати над Зеленським і перенесла столицю Голландії.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, мер Києва Віталій Кличко заявив, що будівництво Шулявського шляхопроводу в столиці може затягнутися через знесення п'ятого цеху заводу "Більшовик".

Також Знай.uа писав, у Києві вибухнув скандал біля однієї з визначних пам'яток міста. Киянин розповів, як його з братом змушували купувати квитки на виставку на яку вони не планували йти.