Президент України Володимир Зеленський активно веде свою сторінку в Facebook. Настільки активно, що навіть встигає відповісти українцям в коментарях до постів, пише Klymenko Time.

Так, Петро Ільницький виклав пост на своїй сторінці, в якому прокоментував фотографію Зеленського, його дружини і глави АП Андрія Богдана біля Ніагарського водоспаду під час офіційного візиту президента в Канаду. Так, він заявив, що знімок було викладено на сторінці Богдана 4 липня, хоча на сайті адміністрації президента названо терміни візиту - з 1 по 3 липня.

"А де ж ти, сонечко, було 4-й день? Не в тій же Канаді, відпочиваючи за наш рахунок від цілого місяця президентства?", - написав користувач.

На що президент України буквально через 3 години іронічно відповів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"А я, хмаринка моя, бувши в Києві на роботі, викладають піарники іноді пізніше, ластівка моя уважна", - відповів президент.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.

Також Знай. ua писав, як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під "Слугу народу".