Президент України Володимир Зеленський вчора, 5 липня приїхав до Краматорську, де привітав мешканців із 5-ю річницею визволення від російської окупації.

"Побував у славному місті Краматорськ, привітавши всіх його мешканців із 5-ю річницею визволення від російської окупації. Краматорці, я пишаюся вами, адже тоді, в 2014-му, ви довели всім – у вашому місті б’ються справжні українські серця", - написав він у своєму Facebook і поділився відеорепортажем із поїздки.

Побував у славному місті Краматорськ, привітавши всіх його мешканців із 5-ю річницею визволення від російської окупації....

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 6 juli 2019

В першу чергу глава держави вказав на важливість якісної інфраструктури і своєчасної виплати зарплат і пенсій жителям області.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Глава держави зробив акцент на важливості забезпечення якісного водопостачання в Донецькій області. Він розповів, що спілкувався з цього приводу з прем'єр-міністром. Також у пріоритетах відновлення Краматорського аеропорту і погашення заборгованості по зарплаті на шахтах.

Нагадаємо, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.

Також Знай. ua писав, як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під "Слугу народу".