Мер Києва Віталій Кличко висловився про питання легалізації легких наркотиків і проституції. Він зробив відповідну заяву в інтерв'ю HB, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Віталій Кличко зазначив, що у випадку, якщо буде прийнято відповідне рішення, легкі наркотики і проституція повинні бути виведені з тіні.

Київський міський голова заявив, що не бачить у легалізації нічого поганого в разі, якщо ці процеси будуть контролювати.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Я, наприклад, не бачу в цьому нічого поганого — ні в тому, ні в іншому, — якщо ці процеси будуть контролювати", - зізнався Кличко.

Градоначальник зазначив, що в разі прийняття відповідного рішення, легкі наркотики і проституція повинні бути виведені з тіні.

До того ж раніше мер Києва Віталій Кличко заявив, що в разі розподілу повноважень мера столиці і голови Київської міської державної адміністрації він буде ініціювати дострокові вибори київського міського голови.

"Якщо кияни хочуть, щоб їм призначали зверху мера, це одна історія. Якщо ж хочуть обирати людину, яка відстоюватиме їх інтереси, буде підзвітним і відповідальним перед суспільством, - це інша історія. Тоді я буду ініціювати вибори київського міського голови. Нехай всі, хто хоче керувати столицею, змагаються, представляють киянам свої програми, реалізують їх, і це буде справедливо", - підкреслив Віталій Кличко.

Нагадаємо, Кличка "втомився" разом з Шулявським мостом.

Як повідомляв Знай. ua, Кличко злив Зеленському свою найбільшу фобію.

Також Знай. ua писав, що Кличко видав перл, від якого українці заплакали.