Володимир Зеленський виклав нове фото з поїздки в Канаду, на якому зображений з дівчиною з української поліції. Відповідний знімок з'явився в офіційному профілі в Instagram президента.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як видно на фото, прізвище у канадського копа практично ідентична з прізвищем нашого президента - Зелена.

Як відомо, Володимир Зеленський днями вилетів з офіційним візитом у Торонто, де стретился з міністром закордонних справ Канади Христей Фріланд і прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, в оточенні президента України Володимира Зеленського планують переїхати у новий офіс до кінця поточного року. З'явилася інформація, що реконструкція Українського дому в Києві під Офіс президента України буде коштувати до 300 млн грн. На роботи може піти 6-9 місяців.

Раніше Знай.ua повідомляв, стильна Олена Зеленська показала всьому світу, що таке українська краса.

Також Знай.ua писав, 6 липня відбудеться останній з'їзд партії "Слуга народу", під час якого буде представлено остаточний список кандидатів у депутати на позачергових виборах у Верховну Раду.