Мер Києва Віталій Кличко заявив, що планує звернутися до суду з позовом проти телеканала "1+1".

Кличко вважає, що останнім часом в ефірі каналу транслюють маніпулятивні матеріали, що стосуються його роботи.

Телеканал дав відповідь на заяву Володимира Кличка. Так, у офіційній відповіді прес-служби 1+1 зазначається, що Кличко не зазначив, що саме викликало його обурення.

"Це вже не перша спроба нападати на канал та журналістів під час різних передвиборчих кампаній, а також використовувати судову систему як інструмент залякування незалежних ЗМІ. Соратник пана Кличка – Петро Порошенко – не так давно теж погрожував позовом. Але погрози так і лишилися у повітрі. Нам – не страшно. Тому що у своїй редакційній політиці журналісти керуються фактами, і на неї не впливають ані менеджмент, ані власники", - заявили представники телеканалу.

Заявляється, що наразі вони не впевнені, що Кличкосправді готовий йти до суду.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Ми не будемо піддаватися тиску та припиняти розслідування щодо корупційних схем та зловживання владою ні на місцевих рівнях, ні на рівні держави. Тому готові отримати позов, але не впевнені, що пан Кличко справді готовий йти до суду, принаймні за власною ініціативою, а не в результаті розслідувань кримінальних справ проти його дій в столиці".

Нагадаємо, Кличка "втомився" разом з Шулявським мостом.

Як повідомляв Знай. ua, Кличко злив Зеленському свою найбільшу фобію.

Також Знай. ua писав, що Кличко видав перл, від якого українці заплакали.