Закриті переговори між президентом Білорусі Олександром Лукашенко і президентом Росії Володимиром Путіним можуть пройти протягом тижня з 8 липня. Про це повідомляє Znak.com з посиланням на джерело в адміністрації Путіна.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відзначається, що мова на закритих переговорах піде про розвиток Союзної держави. Згідно з попередньої інформацією зустріч пройде 11 липня на острові Валаам в Республіці Карелія Росії.

"До цієї дати ченців на острові просять підготуватися до візиту перших осіб", – цитують журналісти одного із співрозмовників.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Перед тим, як відвідати острів, Володимир путін ймовірно заїде в монастир в Коневце. Раніше, у неділю, 7 липня, після реставрації монастир освятив патріарх РПЦ Кирило. Фінансування робіт монастирського комплексу здійснювала компанія "Роснефть".

Відомо, що спочатку в Кремлі повідомляли про тои, що зустріч між лідерами РФ та Білорусі відбудеться 18 липня. Путін у своїх заявах зазначав, що російська сторона націлена на розвиток інтеграційних зв'язків з білоруськими партнерами. Саме це питання і стане основним на зустрічі.

Раніше повідомлялося, що український президент Володимир Зеленський привітав президента Білорусі Олександра Лукашенка з Днем незалежності і зазначив, що зміцнення відносин з Мінськом - пріоритетне для Києва.

Про це повідомили в прес-службі білоруського лідера.

"Народи України та Білорусі завжди пов'язували добросусідські взаємовигідні та партнерські відносини, подальшому розвитку і зміцненню яких Україна завжди буде надавати пріоритетне значення", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, Лукашенко зазіхнув на Україну.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський зворушливо звернувся до Лукашенка.

Також Знай. ua писав, що Медведєва відправлять у відставку з дня на день, Путін в сказі.