Вже найближчим часом український уряд готовий запустити процес відновлення мосту біля Станиці Луганської.

Про це стало відомо завдяки заяві українського президента Володимира Зеленського, яку він озвучив під час брифінгу за підсумками 21-го саміту Україна - Європейський Союз, пише прес-служби глави держави.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Є гроші в бюджеті, є пропозиції наших західних партнерів. Але для цього треба, щоб інша сторона демонтувала бетонні укріплення. Вони сказали, що їм потрібно 8-10 днів. Ми готові це зробити за 2-3 доби, але це має бути паралельний процес. Про це домовилися сторони. Мою пропозицію після того, що я там побачив, - ми довго не будемо чекати", - заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Зеленський також зазначив, що у Станиці Луганській, де він побував вчора з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском, місцеві жителі, особливо літні люди, дуже просили відновити міст.

Нагадаємо, збурена російська депутатка побачила "українських нелюдів" просто з космосу: "Неозброєним оком".

Як повідомляв Знай.uа путінські відморозки влаштували криваве побоїще в мирному містечку: фото трагедії.

Знай.uа писав, Зеленський допоможе Донбасу вибратися з пекла: пенсії і торгівля по-новому.