Нещодавно Державне бюро розслідувань виклало в мережу уривки розмов чиновників Міноборони, які закуповували для українських військових неякісні бронежилети за завищеною вартістю. Ролик було опубліковано на YouTube.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з інформацією, триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами закупівлі посадовими особами Міноборони майна поганої якості, яка не відповідає технічним вимогам для військовослужбовців.

Так, чиновники, повністю усвідомлюючи це, закупили 11 тисяч бронежилетів, які, всупереч вимогам, прострілюються. При цьому вони прийняли продукцію у виробника, незважаючи на попередження технолога.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Наголошується, що збитки державі, за попередніми підрахунками, склали близько 100 млн гривень.

"Готуйся, якого... ти приймаєш бронежилети, які пробиваються шість разів", - сказав один з відповідальних за закупівлі своєму співрозмовнику.

Нагадаємо, що скандальний Олег Гладковський, який обіймав посаду першого заступника секретаря РНБО, знову очолив корпорацію "Богдан"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві викрили полковника Міноборони, який організував розкрадання коштів ДП “Антонов”.

Також портал Знай.uа писав, як уряд Петра Порошенка багатів на корупційних схемах.