Для президента Росії Володимира Путіна анексований Кримський півострів є дуже важливим питанням і він не має наміру повертати його за жодних умов. У той же час Кремль таки може відвести свої збройні формування з Донбасу і повернути окуповані території під контроль української влади.

Колишній депутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов у ефірі каналу ATR заявив, що поки Путін буде при владі в Росії, розраховувати на повернення Криму не варто.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Путін
Путін

"Питання Криму для нього (Путіна-ред.) – питання принципу. Поки він в Кремлі, це не зміниться. Крим буде повернуто через труп пана Путіна", – зазначив політик.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У той же час, з питанням Донбасу глава Кремля не є категоричним. Йому треба показати росіянам і світу, що РФ все ж виконує умови, які їй ставить міжнародне співтовариство.

Нагадаємо, до Донецька — лічені кілометри: українські герої пішли напролом, армія Путіна ганебно тікає з наших земель.

Як повідомляв Знай.uа Порошенка змусили бігти з мітингу на Закарпатті під крики "Ганьба" і "Обікрав армію": відео.

Знай.uа писав, Зеленський сховався від усіх на куполі Верховної Ради: "Вирішив переплюнути Саакашвілі".