Новообраний президент України Володимир Зеленський, інавгурація якого повинна пройти 20 травня, щиро вірить у звільнення Кримського півострова від російських окупантів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню слуги народу в Facebook, яке він написав з нагоди 75-ї річниці депортації кримськотатарського народу.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Сьогодні 75-я річниця початку депортації кримських татар. Цей день нагадує нам, що можна знищити людей, але дух цілого народу – ніколи. Кримські татари повернулися на історичну батьківщину. І зараз вони знову стали жертвами репресій – як і ті, хто залишився вірним Україні в окупованому Криму. Наша підтримка, наші зусилля, наші думки з ними кожен день", – сказав Зеленський.

Сьогодні 75-та річниця початку депортації кримських татар. Цей день нагадує нам, що можна знищити людей, але дух цілого...

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 18 mei 2019

Він висловив переконання, що "ми звільнимо батьківщину кримських татар від окупації".

Нагадаємо, Зеленський встав поперек горла олігархам, слуга народу в небезпеці: "Він намагатиметься зламати систему".

Як повідомляв Знай.uа скандальна махінація нардепів і кінець планів Зеленського: що насправді сталося в Раді.

Знай.uа писав, Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика.