У четвер, 11 липня, під Верховною Радою України зібралися сотні людей. Одні виступили з протестами щодо легалізації медичного канабісу, а інші - за те, щоб Рада прийняла закон про відкриті списки партій, які балотуються в парламент.

Про це повідомляє інформаційний портал "Знай.ua" з місця події.

Сьогодні, 11 липня, Верховна Рада України проводить фінальне голосування по законопроекту №3112-1 "Проект Виборчого кодексу України", який внесли 4568 правок.

"Сьогодні депутати Верховної Ради нарешті повинні проголосувати за відкриті списки, й хоча б на фініші не впасти обличчям в бруд! Українці - працездатні, відкриті люди, які заслуговують хорошого життя - досить уже на нас наживатися!" - заявив один з активістів Денис Вайненко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ця система хвора і токсична. Внаслідок цього країна і перебуває в занепаді. Ми маємо право давати реальну оцінку діям кожного з тих, хто хоче зайняти лави у Раді!" - сказала одна з учасниць акції Алла Сквир.

До активістів також вийшли декілька народних депутатів, щоб висловити підтримку. Серед них, зокрема, Володимир Парасюк.

"Ми стоїмо тут біля Верховної Ради й вимагаємо нормальних прозорих правил, щоб українці могли вибирати для себе якісний менеджмент. Хочу подякувати всім політичним силам, які підписалися під цими акціями. Цей процес тривав не коротко, була багато перепетій і "підножок" зі сторони різних політичних сил і діячі. Але маю надію, що ми сьогодні вийшли на фінішну прям, ми сьогодні переможемо.Думаю, наступний склад ВР подолає усі недоліки, які зробив цей склад", - заявив Парасюк.

Нагадаємо, Геращенко спробувала пожартувати над Зеленським і перенесла столицю Голландії.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський призначить у Львові нового губернатора.

Також Знай.ua писав, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.