Надавнее рішення суду ЄС скасувати санкції щодо Януковича та його соратників пов'язано з відсутністю доказової бази для звинувачень в адресу цих осіб. Про це розповів адвокат президента-втікача Віталій Сердюк, передає OBOZREVATEL.

"За 5 років ніяких матеріалів про причетність Віктора Федоровича, Олександра Вікторовича до інкримінованих їм злочинів перед Україною надано не було. Не тільки захисникам, але і суспільству Генеральна прокуратура не надало жодних доказів", – заявив Сердюк.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, Євросоюз і раніше відміняв санкції, тому що "всі звинувачення, висунуті на адресу Віктора Федоровича або Олександра Вікторовича, не мали абсолютно ніякої доказової бази і ґрунтувалися лише на політичних амбіціях, політичних звинуваченнях і політичному бажанні їх опонентів". Сердюк зазначив, що "Євросоюз втомився від безпідставних, голослівних звинувачень, в зв'язку з чим і було прийнято таке рішення".

За словами адвоката Януковича, у екс-президента є далекоглядні плани.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Ми будемо продовжувати вже розпочату нами роботу по залученню до відповідальності всіх винних у незаконному політичному переслідуванні наших клієнтів, у фальсифікації матеріалів справи і спробі переписати українську історію 2014 року. Порушено вже цілий ряд кримінальних справ", - заявив Сердюк.

Нагадаємо, під Кличко захиталося крісло.

Раніше Знай.иа повідомляв, Гросу балотується в Раду.

Також Знай.иа писав, Порошенко терміново викликали на допит.