Російський президент Володимир Путін знову став посміховиськом для інтернет-користувачів. Голова РФ, за дивним збігом обставин, після розмови з Володимиром Зеленським став клоуном.

Цю інформацію повідомив у своєму Twitter-акаунті блогер "Доганяй".

"Ну нарешті", — йдеться в повідомленні.

На фотографії, опублікованій блогером можна побачити, що Путін під час проведення "прямої лінії" перетворився на клоуна в жовтому костюмі і з плюшевим телефоном. Користувачі мережі насилу стримували емоції.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«А схожий», «П'яний придур*до», «Не користується мобілою, не користується інтернетом, вийшов з підворіття…Скажіть, як його звуть?», «Цікаво, вони по гучномовному розмовляли??», — пишуть вони.

Нагадаємо, що в команді президента вважають телефонну розмову Зеленського з Путіним першим кроком до подальших переговорів і звільнення українців. Завдяки цій бесіді відкривається можливість відновити переговори в нормандському форматі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський передбачив статус російської мови на Донбасі.

Також Знай.uа писав, Зеленський видав указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.