Про це заявив кандидат в народні депутати від партії Голос Микола Давидюк в ефірі каналу 24, додавши, що прийшов час перезапуску антикорупційних органів.

«Що таке люстрація? Заборонити обіймати посади в майбутньому. Вже пізно. Раніше в Східній Європі "чистили" радянських агентів. Ми в 1991 році не провели люстрації, провели в 2014-му», - наголошує Давидюк.

За словами екперта необхідно не політично покривати та переховувати старих політиків до яких є питання, а цивілізованими методами відпускати на перевірки та розслідування, відправляти за грати. Досить дозволяти їм переховуватись в теплих політичних ваннах. Вони повинні відповідати перед законом.

«Та під час кожного нового політичного етапу чи зміни влади проводити люстрацію – не є найкращим чи найефективнішим методом», - наголошує Микола.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Представник Голосу додав що, це не правильно люструвати всіх, бо є ті, хто досягав гарного результату, так хай і продовжують свою діяльність далі.