Житель Слов'янська Сергій Курдюков знайшов у продуктовому наборі, що його сусіди отримали від кандидата в народні депутати Юрія Солода, живих черв'яків – завелися паразити в пакеті з борошном і навіть рибних консервах. Відео «знахідки» Сергій виклав у соціальній мережі Facebook в групі «Скандали і плітки Слов'янська», пишуть Версії.

На відео видно, що термін придатності на дні консервної банки затертий і, ймовірно, вже минув.

Ми звернулися за коментарем, як діяти з такими продуктами, до лікаря, фахівця по санітарному контролю Олександра Комаренко:

«Якщо термін тільки-тільки закінчився, то продукт не відразу стає небезпечним, але виняток складають м'ясо і риба, у тому числі рибні консерви. Такі продукти ні в якому разі не можна вживати в їжу і тим більше давати дітям. Це загрожує не тільки харчовим отруєння, але і ботулізмом – дуже серйозним захворюванням, що вражає центральну і вегетативну нервову систему. При відсутності лікування і розвитку ускладнень, таких як гостра дихальна недостатність, ботулізм смертельний», – застерігає Комаренко.

Пайки от Солода-Королевской с червяками внутри

Текст и видео от нашего читателя Сергея Курдюкова «Тут вчера такая засада была! Зашел я значит к соседу, а он хвастается, что кто-то в семье паек от Солода получил – сахар, мука, консервы - и уже открыли, на стол поставили, есть собирались. И тут я смотрю – в муке шевеление какое-то. Заглянул он в пакет, а там ек-макарек, червяки какие-то ползают – жирнючие заразы. Ну тогда мы с соседом решили еще на консерву эту, которую он уже есть собрался, поглядеть. Крышку приоткрыли, а там… Поменьше размером, чем в муке, но тоже, ползают, извиваются. А главное – по цвету их от содержимого не отличить. Сосед офигел, пошел в кусты, сблевал там после того, что увидел. А вернулся, долго еще Солода поносил. Говорит: «Я его, п@дора гнойного, порву за эту тухлятину лежалую, просроченную, с затертым сроком годности на банках. И тут не мог не спизд@ить бабки, купить продукты нормальные – выбрал, чего подешевле!» Он прям сам не свой был! Говорит – «Я этого Солода, говно такое, в пыль сотру, если хотя бы один человек в Славянске траванется его подачкой гнилой. Пусть он лучше у@быв@ет лучше подобру-поздорову. А то мы тихие-смирные, но только до поры до времени, пока мразь всякая нас травить не начала ради своих хотелок предвыборных. И консервы свои червивые пусть прихватить не забуде… Пусть сам червяков этих жрет…». И че, я его понимаю… сам о том же подумал…» #ЮрийБойко #ЮрийСолод #НатальяКоролевская #НеляШтепа #НеллиИгоревнаШтепа #ВадимЛях #ВасилийПатлатчук #АндрейКиселевич #ЮрийМакогон #ВладимирСкиба #ИгорьТатаренко #АртемТур #ИванШтепа #ПавелПридворов #ВикторКисиль #АлександрЛихота #ОлегКостин #ВикторСмирнов #МаксимФлерко #ЮрийКононенко #ЛеонидЗинченко #НиколайАдейкин #НиколайБатечко #АнатолийОлексюк #ОльгаГорбунова #НаталияИгоревнаШтепа #ЕвгенийКушаков

Geplaatst door Скандалы и Сплетни Славянска op Zondag 14 juli 2019

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В Україні недоступна статистика дитячих смертей від вживання прострочених продуктів, але за даними Російської Федерації, щорічно до 5 000 дітей гине від харчових отруєнь після вживання неякісних продуктів з вичерпаним терміном зберігання.

«Черв'яки в їжі – пряма ознака, що продукт прострочений і неправильно зберігався. Його не можна вживати в їжу. Хробаки, а у випадку борошна це, швидше за все, личинки великого борошняного хрущака, на представленому відео вже досить великі, але не варто забувати, що в іншому пакеті вони можуть бути непомітні, але продукт вже заражений шкідниками. Тому якщо є сумніви в якості, навіть якщо поки немає прямих ознак зараження, краще його не використовувати. Або, принаймні, бережіть такі продукти від дітей», – заявив медик.