Президент України Володимир Зеленський емоційно привітав з Днем народження свою старшу доньку. Олександрі Зеленській 15 липня виповнилося 15 років.

Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сьогодні тобі 15)))) ЛЮБЛЮЮЮЮ!!!! Моя Сашуня)", - написав Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зазначимо, що Володимир та Олена Зеленські одружилися у 2003 році після восьми років зустрічань. Тоді Володимиру дуже хотілося дітей, першою у пари народилася дівчинка Олександра. А пізніше Олена народила сина Кирила. Зеленські разом уже понад 20 років. З дружиною досі збереглися теплі довірчі відносини.

Варто додати, що Володимир Зеленський не любить афішувати своє особисте життя. Фото дітей Зеленських потрапляють в мережу вкрай рідко. Це в основному старі фото, які зроблені кілька років тому. В інтерв'ю Володимир Зеленський весь час дуже тепло відгукується про своїх дітей і щиро ними захоплюється. За словами самого актора, його донька Саша любить займатися музикою.

Донька Володимира та Олени Зеленських закінчила 8-й клас Новопечерської школи. Рік навчання в школі обходиться батькам в 10 850 доларів, а сама 14-річна Зеленська вчиться по канадсько-українській програмі Blended Program, успішне проходження якої гарантує зарахування в іноземні ВНЗ без варіантів різного підтвердження.

Нагадаємо, клон Зеленського штурмує Раду: що відбувається.

Як повідомляв Знай.uа, нова коаліція у Верховній Раді: з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського, експерти розкрили цікаві деталі

Також, Знай.uа писав, Зеленський показав, яким повинен бути справжній президент: "Показник виріс в сто разів".