10-й номер у списку партії «Слуга Народу», український спортсмен Жан Беленюк разом зі співаком Павлом Зібровим знявся в рекламному ролику онлайн-лотереї «Космолот»

30-секундне відео поширюється в інтернеті протягом останніх декількох тижнів. У рекламі Беленюк і Зібров в образах головних героїв фільму «Люди в чорному» розповідають про переваги «Космолота», пише «Оглядач».

Нещодавно Жан Беленюк також знявся в передвиборному відео Миколи Тищенка – ще одного кандидата від «Слуги Народу» по одному з київських округів.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомлялося, «Космолот» на початку липня перейшов до лотерейному оператору «М. С. Л.». 99,96% акцій «М. С. Л.» належать кіпрській Evolot Limited, інші — президенту компанії Георгій Ложенко.

Компанію пов'язують з народними депутатами парламенту восьмого скликання Віталієм Хомутинником і Сергієм Пашинським. Також власником акцій «М. С. Л» називали Данила Гетманцева, який зараз є радником Зеленського з податкової політики.

У липні 2019 «М. С. Л.» зареєстрував в Міністерстві фінансів державну лотерею «Лото ПЛЮС», яку буде поширювати мережу «Космолот».