Президент Росії Володимир Путін пропонував українському Президенту "зовнішню підтримку" вирішення конфлікту на Донбасі.

Такі подробиці повідомив російський міністр закордонних справ Сергій Лавров в інтерв'ю "АіФ". Коментуючи Мінські домовленості і "нормандський формат", він заявив: "Можливі й інші конфігурації зовнішньої підтримки процесів врегулювання на Донбасі, якщо вони будуть прийнятні для всіх сторін і, зрозуміло, не будуть розмивати базові Мінські угоди. Ця позиція була чітко підтверджена президентом Володимиром Путіним, в тому числі в ході телефонної розмови з президентом Володимиром Зеленським 10 липня".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Путін впарює нісенітниці

При цьому російський чиновник продовжує цинічно стверджувати, що рішення про припинення вогню залежить від української сторони.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Вважаємо, що сьогодні необхідно зосередитися на втіленні в життя Мінських домовленостей, затверджених резолюцією Ради Безпеки ООН і мають обов'язковий для виконання характер", - заявив Лавров.

Нагадаємо, що розкрито ймовірний сценарій зустрічі Зеленського з Путіним

Як повідомляв портал Знай.uа, Колишній радник Путіна попередив Зеленського про небезпеку для України

Також портал Знай.ua писав, Лукашенко терміново мчить до Зеленського