Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук розповів, що востаннє бачився з президентом Володимиром Зеленським кілька років тому. Про це він сказав в інтерв’ю "Громадському".

Нарешті українці дізнаються правду про те, чи спілкується Святослав Вакарчук з Володимиром Зеленським.

"Я бачив його останній раз роки 2-3 тому", - сказав Вакарчук.

На уточнююче питання, чи з того часу вони якось спілкувалися, лідер "Голосу" відповів: "Ні".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Водночас він додав, що раніше перетинався з Зеленським досить часто, оскільки вони починали свою діяльність приблизно в один і той самий час.

"Тому, безумовно, ми бачилися десятки разів. Останній раз ми перетиналися по роботі. Ми зустрілися, коли "Кварталу" були потрібні авторські права на якусь з наших пісень. Це було дуже давно, в минулому житті", - резюмував Вакарчук.

Виходить, що Зеленський і Вакарчук вже не бачились декілька років. Також Вакарчук заявив, що питання коаліції до виборів - це виключно політичний піар. Тому про об'єднання до самих виборів не може бути мови. Але чітко заявив, що з партіями, які виступають проти українського шляху, проти європейського шляху, на кшталт "Опозиційної платформи" Медведчука, нічого спільного мати не хоче і не буде.

Нагадаємо, парламентські вибори 2019: список партій і останні рейтинги.

Також Знай.ua писав, що Притула з "Голосу" Вакарчука розповів, як хотів зайняти місце Зеленського.