Путін підписав указ про спрощений порядок отримання російського громадянства для жителів Донбасу, які проживають на всій території Луганської і Донецької областей.

Відповідний указ був опублікований на офіційному сайті російського президента.

Володимир Путін
Володимир Путін

"Подати запит на спрощене отримання громадянства РФ тепер можуть не тільки жителі ДНР і ЛНР, але і громадяни, які проживають на територіях Донецької і Луганської областей України — Кремль". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що українські військові моряки, яких незаконно утримують в Російській Федерації, повинні бути звільнені з полону за рішенням морського трибуналу, а не в рамках якихось обмінів.

"Як ми знаємо, українські моряки повинні бути звільнені без умов згідно з рішенням міжнародного трибуналу, а не в результаті обміну", - пише Паламар і тут же дає посилання на офіційний твіт працівника Держдепу США Волкера, згідно з яким, мова йде все-таки про обмін.

Як повідомляв Знай.uа, зустріч Зеленського з Путіним: розкрито ймовірний сценарій.

Знай.uа писав, Зеленський зміг витягнути 15 моряків з пазурів Путіна, Україна завмерла в очікуванні.