Сергій Міщенко -народний обранець чотирьох поспіль скликань Верховної Ради, все життя присвятив законом і пройшов шлях від Бориспільської міжрайонної прокуратури до Генеральної прокуратури України, а в 2006 році він залишив спостереження за дотриманням законів і почав їх створювати сам.

народний депутат
Сергій Міщенко

Зараз він вже вкотре йде на парламентські вибори, щоб залишитися при владі. Міщенко балотується самовисуванцем на 98 виборчому окрузі (Бориспіль, Бориспільський район, Переяслав - Хмельницький район, Яготин, Згурівка, с. Княжичі і с. Требухов Броварського району).

Він вперше пройшов у Раду з партією Юлії Тимошенко, проте в 2012 році покинув її, так як опинився в непрохідній партії списку і назвав Тимошенко зрадницею.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

В 2016 році родина Міщенка задекларувала понад 6 мільйонів гривень загального доходу. Хоча декларація Міщенка досить така пристойна і сам депутат, нібито, нічого не приховує, адже там є і земельні ділянки, і дорогі годинники, і навіть дві рушниці, але от надбання його тещі все ж, трохи вражають. Крім п'ятиповерхового приватного будинку в елітному районі Печерська Ольга Сєра із сім'єю володіє квартирами у Києві та Харкові, будинком на березі Чорного моря в Криму. І ось ця нерухомість в деклараціях нардепа відсутня, так як, формально, не має до нього ніякого відношення. Проте, грошові запаси родичів Міщенка ростуть з тих сфер, до яких причетний сам нардеп.

Адвокат Міщенка заявляє, що родичам депутата не заборониш займатися бізнесом навіть на тому окрузі, де нардеп обраний, адже родина Сєрих так і робить. Цікаво те, що батьки самого Сергія ніяким бізнесом ніколи не займалися, але, все ж, гроші на нерухомість теж знайшли. Шикарний маєток та альтанка в селі Трипілля на березі Дніпра вигідно відрізняються від навколишнього архітектурного ансамблю. Цей будинок оформлений на маму Міщенко, проте сусіди стверджують, що Сергій там давно облаштувався і зробив все для свого комфорту. Як, наприклад, під'їзну дорогу до села, якою тепер користуються багато жителів. Сама ж мама нардепа - Марія Михайлівна - живе під Борисполем у звичайному будинку на вулиці Леніна. На питання про те, звідки у сім'ї гроші на майно, знову ж, відповів адвокат Міщенко. Він стверджує, що у батька нардепа висока шахтарська пенсія і у сім'ї були заощадження, а так само - допомогли батьки дружини Ольги.

Цікавим є і те, що біля будинку в Трипіллі є дві земельні ділянки, оформлених на сестру Міщенка - Олену Чорноштан, яка також ніколи не займалася ніяким бізнесом. А ще, вона орендує дві земельні ділянки недалеко від маєтку, біля води. Однак, ні Міщенко, ні його племінниця - прокурор Дарницької прокуратури Києва Оксана Чорноштан - не відобразили це в деклараціях. У підсумку виходить, що Міщенко просто розкроїв берег Дніпра для сімейства.