21 липня 2019 року в Україні відбудуться позачергові парламентські вибори, які дозволять громадянам країни обрати новий склад Верховної Ради. Вже в суботу всіх чекає день тиші, вільний від будь-якої передвиборної агітації, який покликаний для того, щоб виборці добре обміркували свій вибір і зробили його свідомо, без впливу зовнішніх джерел.

парламентські вибори
парламентські вибори

Однак, за добу до дня тиші, кандидати, які страждають політичною передвиборчою непорядністю, розгорнули цілу атаку на мажоритарників від партії Володимира Зеленського "Слуга народу". Про це розповів голова партії Дмитро Разумков:

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Опоненти не заспокоюються. Це іноді нагадує передсмертні конвульсії. Сьогодні полилася так звана "чорнуха" на всіх наших мажоритарників. Це фейк, це неправда. Якщо б це була правда, ви б дізналися про це раніше, коли ми тільки заявили, що ці люди йдуть на вибори. Це одна з політичних технологій".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Далі, він висловлює впевненість у тому, що українці не повірили фейкам під час президентських виборах і не повірять у них зараз.

"Ми зробимо їх ще раз" - резюмував Разумков.

Бруд та чорний піар ллється з усіх сторін на наших кандидатів у останні дні виборчих перегонів. Ми просимо вас бути обачними та перевіряти усю інформацію. Не вестись на фейки та відкриту брехню. Старій владі не довго залишилось, бо ми #зробимоїхщераз

Geplaatst door Слуга Народу op Vrijdag 19 juli 2019

В коментарях моментально відгукнулися небайдужі українці:
"Діма,дякую. Удачі вам всім. Як же хочеться змін", "Ми вам віримо", "Народ вірить і хоче вірити Вам, Ви тільки ге підведіть", "Однозначно зробимо", "Бажаю успіху Зе команді! Від вас багато позитиву, люди в вас вірять."

Нагадаємо, що Гордон розповів, що українцям дав Зеленський:"Вперше після отримання незалежності..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський встановив олігархам нові правила: "Повинні вкладати гроші".

Також Знай.ua писав, помста Зеленського за російські паспорти заставила тремтіти Путіна: "Це наші громадяни".