Вибори по 223-му виборчому округу в Шевченківському районі столиці повинні пройти зразково, без будь-яких фальсифікацій та махінацій. МВС та Національна поліція мусять взяти охорону порядку під особистий контроль в день голосування та під час підрахунку голосів.

З наближенням дня виборів пристрасті зростають і часом виходять з-під контролю! Ризики фальсифікацій та махінацій,...

Geplaatst door Олександр Омельченко op Vrijdag 19 juli 2019

Про це повідомив кандидат в народні депутати та колишній мер Києва Олександр Омельченко в своєму зверненні до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та до начальника ГУ Нацполіції Києва Андрія Крищенка.

«На жаль, історія виборів в цьому окрузі не може слугувати зразком чесності, бо їх постійно супроводжує шлейф скандалів, судових спорів і навіть рукоприкладства. Настав час перервати цю ганебну традицію та захистити киян від тиску недоброчесних політиків. Мешканці Шевченківського району заслуговують на повагу до себе особисто та до свого волевиявлення!», - переконаний Олександр Омельченко.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

За його словами, МВС та Національна поліція м. Києва повинні взяти під особистий контроль забезпечення чесних виборів в Шевченківському районі.

«Саме сюди буде прикута увага громадського сектору та міжнародних спостерігачів, вони стануть дзеркалом виборчого процесу у всій країні. Справа честі МВС та поліції гарантувати зразковий порядок в Шевченківському районі Києва на стадії передвиборчої кампанії, в день голосування та під час підрахунку голосів. Розраховую на відповідальну позицію правоохоронців! Знаю, що кияни не дадуть обдурити себе маніпуляторам та безчесним політикам! Вірю – виборці 223 округу продемонструють виваженість, мудрість та бажання справжніх змін!», - заявив Олександр Омельченко.