В Запоріжжі невідомі розсилають фейкові смс про кандидатів у депутати. Невідомі розсилають смс із закликом проголосувати за фейкових кандидатів, які начебто балотуються від партії "Слуга Народу".

Про це повідомляє "Слуга Народу – Запоріжжя" у Facebook.

У повідомленні йдеться про те, що 20 липня у "день тиші" жителям Запоріжжя надходять смс агітаційного змісту від осіб, які представляються кандидатами від партії "Слуга Народу", хоча насправді жодного відношення до політичної сили не мають.

‼‼‼УВАГА‼‼‼ Прибічники команди Бу.яка, тобто підлеглі Запоріж.талі, на чолі з Ростиславом Шу.мою — знахабніли вкрай, та...

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Слуга Народу — Запоріжжя op Zaterdag 20 juli 2019

"Прибічники команди Буряка, тобто підлеглі Запоріж.талі, на чолі з Ростиславом Шу.мою — знахабніли вкрай, та напряму порушили закон та моральні принципи. Вони використовуючи адмінресурс, розповсюджують смс, з фейковими кандидатами", - завили у Запорізькому штабі партії.

В обласному осередку закликають усіх виборців бути уважними і пильними під час голосування, адже у бюлетені біля прізвища кандидата, який балотується від партії "Слуга Народу" має бути написано: "суб’єкт висування політична партія "Слуга Народу".

Загалом, як повідомляють у партії, у період передвиборчої компанії у Запоріжжі було виявлено більше 50 порушень пов’язаних з виборчим процесом.

На сайті партії зазначено, що у 74 окрузі балотується - Касай Геннадій, у 75-му – Соха Роман, у 76-му – Шевченко Євгеній і у 77-му – Штепа Сергій.