Мабуть, жоден кандидат у президенти України не зазнавав такої кількості нападок та навали брудних фейків з боку опонентів перед виборами, як Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це свідчать численні публікації у підконтрольних тим чи іншим політикам ЗМІ та соціальних мережах.

Із цього приводу команда слуги народу звернулася до українців у Facebook.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Історична кількість бруду та найчорніша фейкова кампанія за усі президентськи перегони. Залишилося 2 дні до виборів, а діюча влада ніяк не хоче визнавати свою поразку та використовує єдині знайомі їй методи –брехню та поливання брудом. 31 березня ми зможемо обрати нову силу, та побудувати країну мрій! Зробимо це разом!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у мережі ходить новий фейк, що стосується кандидата в президенти України Володимира Зеленського. У мас-медіа "запустили" хвилю фейків про приховування майна кандидатом, передає прес-центр "Зе!Команди".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"За три дні до виборів Президента України Володимира Зеленського намагаються дискредитувати. У мас-медіа запущена чергова хвиля фейків щодо "приховування майна" Володимиром Зеленським при декларуванні. Безпідставність звинувачень знову очевидна!", - написали в telegram-каналі "Зе!Команди".

Як повідомляв раніше Знай.ua, нападки на кандидата у президенти Володимира Зеленського продовжуються, махове колесо брудних фейків та брехнірозкручується усе швидше із наближенням виборів.

Наразі у мережі активно обговорюють нерухомість Зеленського - віллу в Італії, пише журналіст Олександр Дубинський на своїй сорінці у Facebook.

"Зеленський, мовляв, оформив віллу через офшор. В Європі. Точно також, як у Порошенка. Можливо, все так і є. Існує, щоправда, "дрібний нюанс". У Зеленського вілла куплена не за вкрадені з бюджету гроші, відмиті кров'ю солдатів і зароблені на зловживання владою", - підкреслив Дубинський.

Також Знай.ua писав про те, що поки кандидати намагаються звабити виборців чисельними білбордами та агітаційною рекламою по радіо і телебаченню, правоохоронні органи ведуть слідство щодо незаконних методів.