В мережі ходить новий фейк, що стосується кандидата в президенти України Володимира Зеленського. У мас-медіа "запустили" хвилю фейків про приховування майна кандидатом, передає прес-центр "Зе!Команди".

"За три дні до виборів Президента України Володимира Зеленського намагаються дискредитувати. У мас-медіа запущена чергова хвиля фейків щодо "приховування майна" Володимиром Зеленським при декларуванні. Безпідставність звинувачень знову очевидна!", - написали в telegram-каналі "Зе!Команди".

Проте, як сказано у прес-центрі, Зеленський не обіймає жодної із посад на державній службі, тому декларувати нерухомість він не повинен.

Знай.ua зібрав реакцію українців на черговий фейк про кандидата. Так, більшість людей у коментарях підтримали Зеленського і заявили, що вишукувати у нього "хоч щось незадеклароване - як мінімум цинічно". Українці заявляють, що інші кандидати "накрали на вілли із бюджету", коли Зеленскький заробив на неї чесно.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Він не з бюджету країни крав, а заробив сам! На відміну від наших" професійних "політиків, які 27 років країну рвуть на частини!", "Чому всі саме вчепилися в Зеленського, невже вам немає справжніх злодіїв , які за 27 років ні за що не відповідають? "," Більше нема про що писати? Знайшли віллу, а те, що 450 штук грабують Україну і нічого. а Зе. Заробив не вкрав. Не заздріть "," а чому про вілли інших кандидатів мовчать? хіба у Порошенко, Тимошенко і т.д. немає вілл ??? і рахунків в офшорах ??? "," СБУ, контррозвідка, ГПУ нишпорять по всьому світу, копають під ЗЕ, а виходять на себе і шоколадного. Мені ЗЕ все більше стає реальним президентом "," Черговий бред! У скільки разів розбагатіли наші депутати, включно з президентом ??? І як зубожів народ? І знову на ті ж граблі! ? А мову можна вивчити, і не одну! ", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, що Зеленський розповів, з ким хоче зустрітися в другому турі.

Раніше, портал Знай.uа повідомляв, що кандидат витягнув Кошового з ліжка заради важливої місії.

Також, Знай.uа писав, що Пальчевський назвав ім'я нового президента України.