Вибори 31 березня є дуже важливими для всього українського народу і саме тому кандидат у президенти України Володимир Зеленський, у звичній для себе манері і жартівливій формі доніс українцям всю важливість майбутньої події. На сторінці команди Володимира у соціальній мережі було опубліковано відео, тема якого зрозуміла: потрібно йти на вибори кожному українцю, без всіляких відмовок.

У відео Зеленський зі своїм другом і колегою Євгеном Кошовим розіграли міні-сценку, в якій назвали основні правила походу на вибори:
- взяти паспорт;
- обов'язково мати свою власну ручку для уникнення можливих фальсифікацій із зникаючим чорнилом;
- мати сильну мотивацію.

В якості жарту він додає, що потрібно не забути і про штани бажано. Кандидат просить всіх українців "не проспати свій вибір".

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В коментарях українці відгукуються на заклик Зеленського:
"Заради вас лечу сьогодні з Італії . Буду голосувати. Ви !Ви ! І тільки Ви!", "Не повірите! 12 років не ходила на вибори! А 31 піду і з великим задоволенням і надією на краще майбутнє, проголосую за Зеленського!", "У свої 49 йду на вибори вперше і з величезним задоволенням і немає ніяких відмовок навіть те, що працюю з ночі в ніч", "Іду. Треба дати дорогу молодим. Прийшов час.", "Ніколи не проспимо, це наше майбутнє"

Також, українці діляться своїми страхами:
"Брат служить у нацгвардії України, сказав що їм наказано голосувати за Порошенка", "З яким бажанням я буду йти на ці вибори. Не можу дочекатися. Але лякають підкупи Пороха.", "Боюся, як би бюлетні не підміняли"

В своєму наступному зверненні команда Зеленського закликала фіксувати всі порушення і поза межами виборчої дільниці.

Це допоможе зупинити або запобігти фальсифікаціям на виборах. Команада закликає фільмувати всі порушення на камеру і дзвонити на гарячу лінію, яка буде анонсована безпосередньо напередодні виборів

Нагадаємо, що Пальчевський назвав прізвище нового президента.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що Зеленський дав журналісту пораду, який ризикує перетворитися на мем.

Також, Знай.ua писав, що Володимир розповів, як буде завойовувати довіру українців.