Український телеведучий та політичний діяч Андрій Пальчевський вважає, що основним завданням України на даний момент є зміна існуючої олігархічної диктатури. І це єдиний шанс для молодого покоління українців зберегти державу. Про це він сказал в інтерв'ю виданню Politeka.

"Якщо ви прихильник змін в країні, то у вас є 2 варіанти для голосування: Зеленський, який має велику народну підтримку, як кажуть соціологи, і Тимошенко" - заявляє Пальчевський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Телеведучий поділився тим, що Росія теж зараз "стікає кров'ю", так як санкції мають свій вплив.

"Їм (росіянам) теж хотілося б налагодити відносини з Україною і тому, вони дуже чекають нового президента нашої країни"

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Незважаючи на те, що, за словами політичного діяча, Путін і Порошенко дуже часто кидаються одне в одного образливими фразами, Росії, в особі її президента, найкраще буде, якщо Україна обере саме Петра Олексійовича в якості голови держави.

"... Ви навіть не розумієте, кого підтримує Росія. Путіну вигіднішим за всіх є Порошенко. Невже ви цього не усвідомлюєте?" - згадує Андрій слова Віталія Чуркіна. Телеведучий вважає, що всі ці 5 років голови держав України і Росії лише грали в ненависть одне до одного.

Віталій Чуркін

Пальчевський вважає, що першочерговим завданням новообраного президента України буде збереження нашої мови, нашої армії і нашого суверенітету. Крім цього, він робить ремарку:
"...Потрібно зробити так, щоб ми отримували дуже хороші ціни на газ, щоб наша продукція потрапила на російський ринок і українці отримували від цього прибуток, а для цього потрібно починати діалог"

Андрій Іванович впевнений, що для вирішення конфлікту достатньо знайти 3-4 розумних людей з уряду з обох сторін, але це зробити неможливо, так як при владі таких осіб на даний момент немає.

"Очікування від виборів у мене такі ж, як і у більшості українців: я вважаю, що кандидат Зе переможе в першому турі на 100%. Втім, як і в другому, в який, крім нього, пройде і Тимошенко. Багато українців вважає, що Володимир буде представником Коломойського, але я не можу уявити, що він буде танцювати під чиюсь дудку", - підводить підсумок Пальчевський, але наголошує, що якщо ми вибираємо менше зло, то потрібно вибирати саме з Тимошенко і Зеленського. А на рахунок Порошенка, то він, за фактом у владі вже майже 30 років, хоча українці про це чогось забули.

Нагадаємо, що влада РФ наочно показала, що готова розмовляти лише з Бойко та Медведчуком.