У штабі кандидата в президенти, коміка Володимира Зеленського назвали опонента, з яким слуга народу хотів би "зустрітися" у другому турі виборчих перегонів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомляє РБК-Україна.

У повідомленні йдеться, що Зеленський хотів би бачити Анатолія Гриценка суперником у другому турі, який відбудеться 21 квітня.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомили у штабі слуги народу, для них не принципово, з ким виходити в другий тур виборів – з лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко або чинним президентом Петром Порошенком. Але в якості суперника на голосуванні в другому турі хотіли б бачити Анатолія Гриценка.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Це була б чесна і продуктивна конкуренція, між "новим" обличчям в політиці і найпоряднішим і конструктивним представником "старої системи", – кажуть у штабі.

Нагадаємо, команда шоумена та кандидата у президента Володимира Зеленського повідомила, коли вийде новий сезон серіалу "Слуга народу".

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Відповідний пост з'явився на сторінках "Зе!команди" у соціальних мережах. Окрім того команда Зеленського додала відео-уривок із третього сезону серіалу.

​​"Те, на що ви так чекали, те, що ви бажали побачити. 27 березня –– новий Слуга Народу", - йдеться в дописі.

На короткому відео показано, як Василь Голобородько, якого і грає Володимир Зеленський, складає присягу на пост президента України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат в президенти України Володимир Зеленський дав журналісту НВ Максиму Бутченко дивну пораду.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У неділю, 24 березня, Максим Бутченко написав в своєму Facebook, що Зеленський відмовився дати інтерв'ю такій кількості журналістів, що з них вже можна зібрати полк "Полк ошуканих Зеленським".

"Смішний" кандидат порадив журналісту "підібрати терпець", щоб коли-небудь зустрітися.

Також Знай.ua писав про те, що дружина шоумена і кандидата у президенти Володимира Зеленського Олена зробила шокуючу заяву, яку від неї аж ніяк не очікували почути прихильники слуги народу.