Дружина шоумена і кандидата у президенти Володимира Зеленського Олена зробила шокуючу заяву, яку від неї аж ніяк не очікували почути прихильники слуги народу.

Відповідне висловлювання прозвучало в ефірі одного з українських телеканалів під час інтерв'ю.

Олена Зеленська заявила, що була категорично проти участі чоловіка у виборах глави держави.

"Я була відверто, агресивно проти початку цього проекту. Тому що він дуже важкий – навіть не проект, інший напрямок у житті. Але мене, напевно, намагалися берегти. І найбільш ранні плани, коли все це обговорювалося з колегами, близькими соратниками – не можу сказати, що від мене це приховували, але оберігали від зайвої інформації, щоб я завчасно не нервувала", – сказала вона.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У той же час Зеленська підкреслила, що змирилася з вибором чоловіка, оскільки знає його як дуже цілеспрямовану людину.

"... У той момент, коли зрозуміла, що рішення прийняте і дорога обрана, я намагаюся тримати себе в руках, заспокоювати, консолідувати всі позитивні флюїди в одну точку, щоб негатив трошки знімати. Мені здається, поки що виходить", – резюмувала дружина слуги народу.

Водночас Олена Зеленська наголосила, що поки не готується до ролі першої леді.

Нагадаємо, український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський пояснив, як буде завойовувати довіру українців.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Річ у тому, що коміку часто закидають звинувачення щодо його невідповідності ролі "головнокомандувача української армії".

"Я розумію скепсис людей, але її (довіру, - ред.) треба заслужити. Своїми вчинками. Ось цими переговорами, і природно правильними кадровими призначеннями, керівників Генштабу, Міноборони, РНБО й так далі. Я розумію, чому люди так говорять. Але ми ж не закінчили війну, війна триває ", - заявив Володимир Зеленський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, телеканал 1+1 цілий день транслюватием передачі із Зеленським. Так на телеканалі заявили, що Зеленський буде в "день тиші" фігурувати у своїй телепередачі як "актор, а не кандидат".

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський - людина, яка сама себе зробила і досяг успіху важкою працею.